Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks

495,00 lei

In stoc

Beneficiaza de 19 ranforsari si etansari pentru punctele de ancorare intermediare si colturi, care iti ofera posibilitati multiple de setup.

Poti proteja hamacul sau poti face un acoperis destul de mare pentru tine si prietenii tai daca gatiti in natura.

Compare

Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks ofera toata protectia de care ai nevoie. Acum esti gata de drum cu o tenda de doar 460 grame !

Ideala pentru calatorii lungi cu echipament usor, ture cu bicicleta, catarare, alpinism. Tenda superlight te mentine protejat de ploaie!

Dimensiunea Superlightului de la DD este de 3m x 2.9m

Reprezinta protectia ideala impotriva umezelii si ploii pentru camping cu hamacul, drumetii montane cu echipament ultra light, trekking, hiking.

Beneficiaza de 19 ranforsari si etansari pentru punctele de ancorare intermediare si colturi, care iti ofera posibilitati multiple de setup. Poti proteja hamacul sau poti face un acoperis destul de mare pentru tine si prietenii tai daca gatiti in natura.

O poti transforma chiar si intr-un cort, nu iti trebuie prea multa imaginatie, ci doar putina experienta de bushcraft. Utilitatea prelatei Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks este vasta, de aceea va lasam si pe voi sa o descoperiti.

Tenda-prelata sau foaia de cort este un obiect cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice activitate outdoor. Prelata este unul dintre cele mai utile si versatile produse utilitare din punctul nostru de vedere.

Aplicatiile foii simple de cort, tenda-prelata, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, fotografie wildlife, camping, drumetii montane, hiking, trekking, utilitar. Gasiti AICI un articol cuprinzator despre utilitatea acestui obiect.

Marime si specificatii tehnice – Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks:
Dimensiune 3m x 2.9m (adapost pentru hamac+ bagajerie)
Culori Olive GreenCoyote Brown
Greutate 460g (doar tenda, fara accesoriile de ancorare)
Include Tenda 2.9m x3m  , Cordelina (10m), cordelina ancorare x4
Dimensiune pachet -cm x 17cm x 4cm
Caracteristici -Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks:
Tenda-Prelata Ripstop Nylon cu rezistenta 3000mm coloana de apa, mambrana impermeabila, cusaturi sigilate
Contine Tenda, 4 cuie de ancorare+ cordelina
Puncte de ancorare 19 puncte de ancorare ( 16 pe laturi si colturi, 3 pe mijloc- ridge line)
Ramforsare toate cele 19 puncte de ancorare sunt ranforsate cu un material PVC foarte durabil.
Utilitate camping cu hamacul, prelungire acoperis cort, adapost bivi, bushcraft, supravietuire

 

Tipuri de ancorare Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks:
Tenda prelata- 3 ancorari de baza A frame

.

Tenda/ prelata- 3 ancorari de baza: Forma A – A frame

A-frame este cel mai des intalnit setup pentru Camping cu hamacul.

Tenda se ancoreaza pe ranforsarile superioare cu o cordelina de stabilizare, denumita ridgeline.
Dupa ce am stabilit ancorarea centrala putem incepe sa ancoram cele 4 colturi ale foii de cort.

Se pot folosi toate cele 19 puncte de ranforsare in caz de vant puternic, uragan etc, dar de obicei intinderea celor 4 corturi sunt de ajuns pentru aproape orice situatie normala de camping.

 

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Diamond frame

.

Forma Diamant – Diamond frame

Protectie superioara impotriva vantului si a ploii din lateral.

Un setup bun pentru conditiile de vant puternic sau ploaie din lateral este cea in forma de diamant. In cazul acesta se pot folosii doar tendele in forma de patrat: classic 3×3, 3,5×3,5 4×4.

Simplu, ancorezi cordelina mediana/ ridgeline de cei doi copaci de 2 colturi diametral opuse, iar celelalte 2 le ancorezi in pamant conform figurii.

Pe vreme neprielnica, cu vant puternic sau ploaie din lateral, poti ancora cu cordelina suplimentara si celelalte puncte de ancorare ranforsate.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Lean-to

.

Forma lean-to se traduce prin forma adapost si este o alegere perfecta pentru un setup de zi sau cand campezi cu bivi-ul, pe jos.

Adapostul deriva din A frame, un A frame rasturnat care asigura impotriva vantului doar dintr-o singura directie. Figura alaturata

O poti folosi ca paravan de vant, paravan de soare sau ploaie usoara.

Ca si A-frame, este usor de realizat folosind ridgeline-ul.

Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks

Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Tenda SuperLight Sunset Orange DD Hammocks
Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 460 g
Dimensiuni 300 × 290 cm
Culoare

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Plasa insecte

Main Menu