Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – portocaliu

240,00 lei

Stoc epuizat

Sawyer Mini incape intr-o palma, cantareste 57 de grame si poate filtra pana la 378 541 litri de apa. Filtreaza pana la 0.1 microni si inlatura 99.9999% din bacterii precum salmonella sau E.coli si 99.9999% dintre protozoare precum giardia sau cryptosporidium.

Compare

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – portocaliu este unul dintre cele mai performante si mai apreciate sisteme individuale de filtrare a apei din lume.

Filtrele de apa Sawyer sunt ideale pentru activitati de camping, bushcraft, supravietuire, hiking si alte activitati outdoor.

Sawyer Mini incape intr-o palma, cantareste 57 de grame si poate filtra pana la 378 541 litri de apa. (mai mult de 30 de ori decat alte filtre asemanatoare)

Filtru de apa Sawyer Mini filtreaza pana la 0.1 microni si inlatura 99.9999% din bacterii precum salmonella sau E.coli si 99.9999% dintre protozoare precum giardia sau cryptosporidium. De asemenea, inlatura in proportie de 100% particulele de microplastic.

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini

Sistemul de filtrare pentru filtru de apa Sawyer Mini

Atasati sistemul MINI la recipientul de apa din kit si folositi impreuna cu paiul direct din sursa de apa. Il puteti conecta de asemenea, la un sistem de hidratare sau  la orice sticla de apa potabila din comert.

Sistemul poate filtra pana la 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons). Sistemul brevetat si premiat poate fi folosit de la camping cu copii si pana la calatoriile in tari cu risc in care nu poti fi sigur de provenienta apei potabile.

Filtrare la 0.1 Micron Absolut

Swayer mini system

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – portocaliu contine un numar mare de fibre tubulare in forma U care retin particulele contaminate si elibereaza la un flux mare apa potabila decontaminata.

MINI este certificat pentru filtrarea la 0,1 Microni facand imposibila prezenta bacteriilor si parazitilor daunatori precum salmonella sau leptospirosis,  E. coli, Giardia, Vibrio cholerae, Salmonella typhi ( provoaca febra tifoida)

Toate filtrele Sawyer indeplinesc cerintele de filtrare EPA (Environmental Protection Agency)

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – Mod de folosire si curatare

Seringa din kit restaureaza pana la 98,5 % din fluxul de filtrare, altfel produsul este garantat pentru cei 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons).

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – portocaliu poate fi curatat si reutilizat la infinit fara a schimba filtre sau alte componente. Recomandarea noastra este sa curatati dupa fiecare iesire in natura.

Ideal pentru iesirile in natura, hiking, camping, bushcraft, supravietuire, calatorii in strainatate, filtrul de apa Mini iti ofera o modalitate simpla de a accesa apa potabila.

Umple recipientul din dotare din orice sursa de apa, ataseaza filtrul si bea direct sau toarna in alt recipient.

Poti folosi paiul din kit pentru a bea direct din sursa de apa, dar poti atasa filtrul si la orice sticla pet sau sistem de hidratare pentru rucsac.

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini contine:

– 1 filtru Sawyer MINI

– 1 recipient de apa portabil de 0,48 lt

– 1 pai

– 1 seringa pentru curatare

– instructiuni de folosire si curatare

Specificatii tehnice:

Material filtru: Fibre tubulare

Filtreza: Bacterii, protozoare, E.Coli, Giardia, Vibrio cholerea,salmonella.

Mai multe despre compania Sawyer gasiti in Blog-ul Ihamac

 

Informații suplimentare

Greutate 57 g
Producator

Main Menu