Lanterne & lampi camping

 • Bat luminos cu LED rosu pentru camping

  Bat luminos cu LED rosu Coghlans pentru camping cu familia, pescuit, drumetii montane, hiking, ciclism.

  Poti utiliza betele luminoase ca lumina de avertizare,  lumina de semnalizare, lumina de scufundare sau lumina de siguranta, precum si in multe alte situatii in camping sau atunci cand calatoriti, pescuiti, in drumetii.

 • Bat luminos cu LED verde pentru camping

  Bat luminos cu LED verde Coghlans pentru camping cu familia, pescuit, drumetii montane, hiking, ciclism.

  Poti utiliza betele luminoase ca lumina de avertizare,  lumina de semnalizare, lumina de scufundare sau lumina de siguranta, precum si in multe alte situatii in camping sau atunci cand calatoriti, pescuiti, in drumetii.

 • Lampa pentru cort cu LED Coghlans

  Aceasta lampa cu LED degaja 120 lumeni printr-o carcasa moale de silicon.

  Cu pana la 40 ore de functionare si 4 niveluri de intensitate, lampa va degaja o lumina confortabila in interiorul unui cort sau in jurul mesei de picnic.

 • Lanterna Campingaz Lumogaz plus

  Lanterna Campigaz Lumogaz plus este o lanterna foarte eficienta, simpla ce functioneaza cu butelii cu valva Campingaz® cu ajutorul conexiunii Easy Clic® Plus.

  Ideala pentru orice experienta outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, hiking, pescuit.

 • Lanterna frontala pentru copii Bug Eye Coghlans

  Lanterna frontala pentru copii Bug Eye Coghlans

  Lanterna frontala de la Coghlans, modelul BugEye este special gandit pentru copii, este echipata cu un LED care nu necesita sa fie schimbat si elastic confortabil.

 • Lanterna pe gaz Coleman F1 Lite

  Lanterna pe gaz Coleman F1 Lite A fost conceputa pentru trekking unde fiecare gram in plus conteaza, dar este ideala si pentru camping sau excursii la pescuit datorita dimensiunilor reduse si a faptului ca functioneaza cu acelasi tip de combustibil ca si aragazele Coleman.

 • Micro lanterna Coghlans

  Este o lanterna pentru cort sau plimbare care incape perfect in palma mainii tale si cantareste doar 23 de grame.

  Micro lanterna utilizeaza un reflector conic special conceput si un LED luminos Nichia de 5mm pentru a lumina totul intr-un spatiu de 2m diametru.

  La numai 5 cm inaltime, lanterna lumineaza puternic, fiind totodata rezistenta la apa. Putere 3,5 Lumeni

Lanterne & lampi camping un accesoriu indispensabil cand vine vorba de iesirile in natura.

Pionierul acestor produse este Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne, produse Coleman. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

In 1909 Coleman inventeaza lampa portabila pe gazolina avand rezervor cu fund plat. In 1914 inventeaza lanterns pe gazolina pentru folosinta in perioadele cu vreme capricioasa. Odata cu izbucnirea primului Razboi Mondial, US si Aliatii declara inventiile lui Coleman esentiale. Ele vin in ajutorul fermierilor care produceau hrana pentru militari acordandu-I acestuia bani si forta de munca necesara. Astfel compania reuseste sa produca in timpul Primului Razboi Mondial  1 milion de lampi, lanterne portabile si aragazuri Coleman.

Main Menu