Saltele gonflabile

Saltele gonflabile de camping ideale pentru drumetie cu bagajerie usoara la munte sau in camping.

Saltelele ultralight cantaresc doar cateva sute de grame. Perfecte pentru drumetiile ultralight, bikepackers si bushcraft.

Salteaua gonflabila este conica la nivelul picioarelor avand forma perfecta pentru a o introduce in hamacul cu fund dublu.

Este ideala pentru izolatia spatelui pentru primavata-vara-toamna. Este de asemenea o solutie excelenta pentru bivuac datorita greutatii reduse.

Cele mai importante accesorii pentru hamac si camping cu hamacul sunt: Tenda, Underquiltul, plasele anti-insecte, sistemele de ancorare si saltele gonflabile.

Tenda/ prelata/ Foaia de cort reprezinta unul dintre cele mai folosite si utile accesorii de camping. Trebuie stii cum sa o montezi sau macar ce ai putea sa faci cu ea. Poti invata de AICI

Aplicatiile unui simplu acoperis, tenda, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, supravietuire, camping, fotografie wildlife, drumetii, trekking.

Underquiltul-ul este folosit pentru izolarea stratului de la baza hamacului in acelasi timp incalzind spatele pentru un somn cat mai linistit. Saltele gonflabile

Plasa de insecte este ultra compacta si ultra usoara, fiind folosita in general impreuna cu echipamentele din gama ultralight. Ideala in calatorii in zone cu vegetatie si implicit insecte numeroase cum este Delta-Dunarii.

Sistemele de ancorare sunt cele care iti fac viata mai usoara cand vine vorba de ancorare rapida a taberei.

Main Menu