DD HAMMOCKS

dd hammocks brand
DD Hammocks – brand englezesc de hamace tehnice, corturi ultralight, tende /prelate si accesorii pentru camping, bushcraft, supravietuire si alte activitati outdoor. DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005 si este lider european pe segmentul sau.

TICKET TO THE MOON

tickettothemoon brand romania
Hamacele de tura Ticket to the Moon, realizate manual in Indonezia, vin dupa 25 de ani de experienta, teste si recunoastere mondiala. Sunt perfecte pentru iubitorii de drumetii, camping, cei care citesc in parcuri sau il folosesc pentru un somn relaxant in natura.

HELIKON TEX

helikon-tex-brands
Helikon-Tex este un jucator important in industria echipamentelor tactice high-quality, cu aplicatie in bushcraft, supravietuire, camping, hiking, trekking. Helikon produc de peste 20 de ani poncho-uri, tende, rucsacuri, imbracaminte, diverse accesorii outdoor etc.

 

MINOR SWING

LOGO-MINORSWING

MinorSwing s-a născut pe aceste meleaguri, în anul 2010, odată cu pasiunea pentru cusut, natură şi călătorii în lumea largă.

IHAMAC

LOGO-IHAMAC

Hamacele din gama „traditional” Ihamac sunt asemanatoare ca aspect cu hamacele marinaresti, carora le-am adaugat interpretari ale motivelor populare romanesti.

LEATHERMAN

leatherman

Leatherman produce faimoasele multi-tools, cutite si bricege care pot suporta aproape orice tratament si se pot refolosi imediat pentru acelasi scop.

Coleman

coleman

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor

LED LENSER

LED LENSER

In 1994 fratii Rainer si Herald Opolka se apuca de treaba si pun bazele companiei Led Lenser in interiorul unui garaj in Germania.

Main Menu