Coleman

 • Aragaz Coleman benzina

  Aragazul Coleman benzina functioneaza cu combustibil lichid Coleman sau cu benzina fara plumb ceea ce il face foarte practic si ii confera o autonomie foarte mare de pana la 7 ore

 • Aragaz Coleman Fyrelite

  La doar 77g, aragazul Coleman Fyrelite este unul din cele mai usoare de pe piata. Acest aragaz ultra usor este compact si are trei brate ce se pot strange si detasa pentru depozitare si transport.

 • Aragaz Coleman FyreLite Start

  Ideal in turele unde greutatea este o prioritate, aragazul de doar 102g are o putere impresionanta de 3200W. Gratie deflectorului de vant integrat, aragazul ofera performante excelente in conditii de vant.

 • Aragaz Coleman FyrePower Alpine

  Arzatorul FyrePower Alpine de la Coleman reprezinta companionul ideal pentru gatit in situatii extreme. Ideal camping, drumetii montane, supravietuire.

 • Aragaz Coleman FyrePower Piezo

  Aragazul FyrePower Piezo este unul dintre cele mai puternice aragazuri de pe piata, oferind  putere peste 7.000 wati. Ideal camping, drumetii montane, pescuit, supravietuire.

 • Aragaz Coleman FyreStorm

  Aragaz Coleman FyreStorm proiectat pentru orice expeditie outdoor.
  Conceput cu un sistem inovativ anti vant, Wind Block si un design down-step al arzatorului, acest aragaz va ofera o performanta

 • Aragaz Coleman FyreStorm PCS

  Aragazul Coleman FyreStorm PCS este un aragaz de inalta performanta ce beneficiaza de sistemul de arzator avansat de la Coleman – HyperFlame®

 • Set aragaz Coleman Fyrelite Start + C300 Performance

  Aragazul Coleman FyreLite Start este un aragaz de drumetie de valoare si cu un raport excelent intre greutate si putere. Ideal camping, bushcraft, drumetii, trekking, supravietuire.

Aragaz de camping, incalzitoare, butelii Coleman.

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909. In 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume.

In 1909 inventeaza lampa portabila pe gazolina avand rezervor cu fund plat. In 1914 inventeaza lanterna pe gazolina pentru folosinta in perioadele cu vreme capricioasa.
Odata cu izbucnirea primului Razboi Mondial, US si Aliatii declara inventiile Coleman esentiale in ajutorul fermierilor care produceau hrana pentru militari acordandu-I acestuia bani si forta de munca necesara. Astfel compania reuseste sa produca in timpul Primului Razboi Mondial 1 milion de lampi, lanterne portabile si aragazuri.

Main Menu