pescuit si vanatoare

pescuit si vanatoare cu echipamente ihamac, hamace, corturi, aragazuri pentru camping, articole supravietuire.

O sa pornesc de la zero pentru ca sunt sigur ca nu stiti prea multe despre un utilizarea hamacului in partidele de pescuit. Daca o sa ma injure unii dintre dumneavoastra, va felicit de pe acum pentru ca ati descoperit deja utilitatea banalului hamac.

Hamacul reprezinta o bucata de material textil, franghie sau tesatura de sfori, suspendat intre doua puncte, de obicei doi copaci si este utilizat pentru leganat, dormit sau pentru odihna. Recent, hamacul a devenit un hobby la nivel mondial, fiind folosit in aproape toate sporturile outdoor, de la ciclism pana la alpinism.

Nu va povestesc prea multe despre aparitia lui ca obiect ca ajungem la Columb, Vespucci si chiar si pana la exotica Pocahontas. Am studiat problema ore intregi degeaba, si, exceptand varianta oficiala predata la scoala, pana si Wikipedia da cu eroare daca o intrebi cine a descoperit America, respectiv care dintre cei doi ne-au adus hamacul de la Mayasi. Cu toate astea vreau totusi sa va povestesc despre istoria moderna a hamacului si utilitatea acestuia in sporturile outdoor si mai specific, in pescuit.

Main Menu