Termosuri

 • Butelca Kershaw din otel 177ml

  Butelca  din otel inox cu capacitatea de  177ml de la Kershaw special conceputa pentru alcool.

  Pentru a exclude posibilitatea pierderii capacul este atasat de recipient.

 • Pahar shot Kershaw din otel 29.6ml

  Pahar shot Kershaw din otel 29.6ml

  Pahar pentru shot din otel inox cu capacitatea de  29.6ml de la Kershaw

  Caracteristici: – material: otel; – volum: 29.6ml;

 • Termos Coleman 0.75l

  Termos Coleman 0.75l Argintiu va pastra temperatura (calda sau rece) lichidelor de care aveti nevoie pentru mult timp. Capacul exterior poate fi folosit ca si ceasca. Capacul interior cu surub este izolat cu spuma EPS pentru o cat mai buna retentie a temperaturii initiale.
  Izolatie: Vacuum

 • Termos Coleman 05l

  Designul sau il face ideal pentru drumetii pe carari de munte sau calatorii in oras.
  Izolatie: Vacuum

  Termos Coleman 05l

  90,00 lei
 • Termos Coleman 1l

  Termosul de la Coleman va pastra temperatura (calda sau rece) lichidelor de care aveti nevoie pentru mult timp. Capacul exterior poate fi folosit ca si ceasca. Capacul interior cu surub este izolat cu spuma EPS pentru o cat mai buna retentie a temperaturii initiale.
  Izolatie: Vacuum

  Termos Coleman 1l

  136,00 lei

Termosuri Coleman. Este usor de gasit un loc pentru acest termos in rucsacul de drumetie sau in geanta de pescuit. Termosul de la Coleman va pastra temperatura (calda sau rece) lichidelor de care aveti nevoie pentru mult timp. Capacul exterior poate fi folosit ca si ceasca. Capacul interior cu surub este izolat cu spuma EPS pentru o cat mai buna retentie a temperaturii initiale.

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping. Consumatorii loiali ai brandului intregesc vanzarile covarsitoare de lazi frigorifice, saci de dormit, rucsaci si multiple obiecte portabile si accesorii recreationale. O divizie a companiei realizeaza generatoare de current portabile. Compania realizeaza de asemenea produse sub brandurile Timberland si Eastpack. Termosuri

Main Menu