Magazin IHamac va propune o gama de produse pentru camping, camping cu hamacul, accesorii bushcraft si de supravietuire.

Suntem un magazin dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. La noi gasiti hamace tehnice pentru camping cu plase de insecte, tende/ prelate de ploaie. Underquilturi, corturi ultralight, accesorii camping, bushcraft si supravietuire, solutii de filtrare apa, solutii anti insecte.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie ultralight, alpinism. Utilizat in camping, pescuit, bushcraft, exercitii de supravietuire, hamacul devine incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori.

Pentru unii dintre noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca si pofta de viata. Hamacul reprezinta timp liber, sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Suntem un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. Daca esti iubitor de camping, bushcraft, supravietuire gasesti la noi tot ce iti trebuie. Hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra, hamace “made in Romania”, accesorii EDC, folii de supravietuire, tende/ prelate pentru ploaie sau bivi cat si multe alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni care iubesc hamacele, natura si frumusetile ei.

Magazinul Ihamac va prezinta produse testate de-a lungul timpului de la producatori de renume, dar si tehnologie, design si materiale de ultima generatie.

DD Hammocks, Hennessy Hammock, Coleman, Opinel, Kershaw, Campingaz, Coghlans, Sawyer, Thermacell, Ticket to the Moon

Hamace outdoor DD Hammocks

DD a fost fondata in UK, Scotia de catre Nick Vansittart. Nick a reusit sa parcurga o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia. Traseul a inclus S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie lunga, campare, traseu montan sau bushcraft.

Impresionat de hamac, Nick se hotaraste sa-si construiasca unul propriu, ieftin si util. The Camping Hammock si de aici se scrie istoria DD Hammocks.

Hamacele tehnice DD Hammoks sunt special concepute pentru camping cu hamacul, drumetii montane, trekking, bushcraft, scoli de supravietuire sau tabere outdoor.

Hamace Hennessy Hammock

Hamacele Hennessy au fost inventate de catre Tom Hennessy, designer din Insulele Galiano, coasta vestica a Canadei.
La varsta de 16 ani, Tom facea excursii cu bicicleta la sfarsit de saptamana de cate 200 de mile intre Washington D.C. si Muntii Apalasi.
„Caram cantitati minime de mancare si apa, un sac de dormit usor si un hamac US Army Jungle.

Mi-a placut acest hamac deoarece se comprima intr-un saculet destul de mic. Mai tarziu, in facultate, mi-am imprumutat hamacul unui „prieten” care nu l-a mai returnat niciodata.
Lui Tom i-au fost necesari 6 ani si peste 50 de modele de hamace ca sa ajunga la forma finala a hamacelor Hennessy Hammock. Hamacele Hennessy sunt patentate si recunoscute in toata lumea. Sunt unele dintre modelele de referinta in aceasta industrie.

Coleman

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente sportive.

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne, produse Coleman. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

 

Magazin

Main Menu