Ihamac

Ihamac – hamace din ripstop produse in Romania.
Hamacul Pom Pom este al doilea proiect initiat de Ihamac, gandit si produs in Romania.

Ne-am dorit un hamac compact si rezistent, pregatit pentru ture cu rucsac usor. Asadar ne-am ghidat dupa aceste criterii pentru a crea un hamac lightweight de tura. Am ales o tesatura care respira, de tipul rip-stop.

Un material subtire si usor dar indeajuns de rezistent cat sa poata sustine si doua persoane care impreuna sa nu depaseasca 150 kg. Este echipat cu 7m de cordelina Lanex 4mm cu camasa tesuta des. Este rezistenta la frecare si cu o greutate scazuta. Impreuna cu cordelina hamacul Pom Pom nu depaseste 350g. Ihamac

Ihamac sustine productia locala prin colaborarea cu brandurile romanesti. Primul producator specializat pe hamace din Romania, nascut in anul 2008 din pura pasiune pentru natura si cusut. Colaborarea dintre cele doua companii va continua pe viitor. Pentru a dezvolta modele noi de hamace si accesorii din materiale de calitate. Toate produsele Ihamac realizate impreuna cu MinorSwing sunt lucrate manual cu atentie si rabdare, pentru toti iubitorii de natura si amatorii de hamaceala autohtona.

Main Menu