Bushmen

Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate.

Hamacele Bushmen sunt impartite in 4 categorii:

Hamacele din gama Ultralight

sunt printre cele mai usoare din lume. Sunt realizate din micro-ripstop 15D si cantaresc doar 150 g. Perfecte pentru camping, ture rapide, drumetii, backpacking.

Bushbed

Acest hamac Bushmen este special conceput pentru ture individuale la padure, pescuit, bushcraft, workshopuri de supravietuire etc. Partea superioara a hamacului este realizata din plasa de insecte 2/3 din suprafata si parachute nylon.

Zen

Hamacele din gama Zen sunt hamace usoare realizate din Nylon de parasuta. Foarte usoare: cantaresc doar 330 grame. Vin dotate cu sistem de ancorare si carabiniere ultralight de doar 21 g

Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen Dark Olive.

Contine: -Hamac Ultralight realizat din micro-ripstop 15D -150 g. -Kit ancorare ultralight + plasa anti-insecte Vagabond. Cantareste doar 0.5 kg!

 

Main Menu