Accesorii cutite si topoare

 • Foarfeca Kershaw Skeeter 3

  Foarfeca Kershaw Skeeter 3

  Skeeter 3 este un model de foarfeca de precizie dezvoltata de Kershaw capabila sa taie o varietate mare de materiale. Utila in diverse activitati outdoor.

 • Foarfeca pliabila Coghlans

  Foarfeca pliabila de la Coghlan’s construita din otel inoxidabil. 

  Fiind pliabila ocupa putin spatiu in bagaj, dar este extrem de utila in expeditii fie ca mergem in camping, la pescuit sau vanatoare.

 • Foarfeca retractabila Coghlans

  Foarfeca retractabila Coghlans construita din otel inoxidabil. 

  Fiind pliabila ocupa putin spatiu in bagaj, dar este extrem de utila in expeditii fie ca mergem in camping, la pescuit sau vanatoare.

 • Kershaw Ultra-Tek pentru ascutit cutite, ax 9.7cm

  Kershaw Ultra-Tek pentru ascutit cutite, ax 9.7cm

  Kershaw Ultra-Tek este o unealta pentru ascutit cutite si bricege cu manerul realizat din aluminiu 6061-T6 anodizat si axul pentru ascutit format din material abraziv diamantat 600-grit.

 • Piatra pentru ascutit cutite si bricege Coghlans

  Piatra pentru ascutit cutite si bricege Coghlans

  Piatra abraziva pentru ascutit cutite, cu doua fete: una fina (400) si una grosiera (120).

  Are etui din vinil pentru depozitare.

  Ascutiti cutitele rapid si usor.

   

   

   

   

   

 • Set Kershaw pentru manichiura

  Set Kershaw pentru manichiura

  Setul pentru manichiura Kershaw este format din 4 piese realizate din otel si se livreaza intr-o cutie metalica pentru depozitare si transport.

 • Ulei Knife Oil Kershaw

  Ulei Knife Oil Kershaw

  Ulei pentru protectia si intretinerea mecanismelor de deschidere a bricegelor.

Accesorii cutite si topoare pentru activitatiile tale outdoor: bushcraft, camping, pescuit si vanatoare, supravietuire.

In aceasta categorie am inclus pietre de ascutit, foarfeci, seturi pentru manichiura, uleiuri pentru intretinere lame, stropuri, huse pentru cutite si alte accesorii.

La inceput a fost cutitul si toporul! Cutitele si topoarele au fost printre primele si cele mai importante ustensile folosite de om pentru procurarea si prelucrarea mancarii sau ca arme pentru autoaparare.

Cutitul a reprezentat unul dintre primele și unul din cele mai importante instrumente ce au permis dezvoltarea tehnologiei. Cutitul sta la baza culturii, stiintei si armatei.

Cutitul si toporul sunt considerate instrumente vitale pentru supravietuire. Sunt folosite in constructia adaposturilor improvizate, lupta, procurarea si prepararea alimentelor. Devin astfel instrumente de baza, de unde toate celelalte s-au nascut.

In categoria accesorii cutite si topoare pentru outdoor, bushcraft, supravietuire, gasesti produse Kershaw, Zero Tolerance, Coghlans, Opinel, Morakniv.

Main Menu