Coghlans

Coghlans are in portofoliu un filtru de apa la un raport calitate/ pret/ performanta, bun.

Filtru pentru apa Coghlans va protejeaza impotriva giardiei, criptosporidiului si a altor organisme de dimensiuni egale sau mai mari cum ar fi amiba, oua de viermi etc.

Filtreaza eficient pana la 190l apa, avand un debit de 1l/min. Rezerva pentru filtru trebuie schimbata atunci cand debitul de apa se micsoreaza, semn ca filtrul a deveni ineficient.

Filtreza particule si microorganisme de pana la 1 micron

Greutate :150gr

Realizat plastic foarte rezistent

Coghlans produse pentru outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, tabere de cercetasi.

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping, accesorii supravietuire. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlans si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

Main Menu