Kershaw

Kershaw knives, cutite si bricege EDC pentru camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, everyday carry.

De la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un briceag de calitate. Chiar si modelele de cutite Kershaw ieftine sunt impresionante.

Despre Kerhsaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantie pe viata produselor sale.

Folosite ca briceag pentru camping, bushcraft, surpravietuire, vanatoare sau pescuit, folderele Kershaw reprezinta un cutit EDC de baza.
Industria cutitelor s-a schimbat foarte mult in ultimii 40 de ani. Compania tine pasul si isi respecta si astazi angajamentul in ceea ce priveste calitatea produselor sale.

Fondatorul brandului, Pete Kerrshaw, a realizat de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii.

La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite si bricege intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon.
In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Pentru a garanta cea mai buna calitate, Pete a cautat un furnizor de top pentru a produce cutitele sale

Astfel s-a creat un parteneriat intre Kershaw Knives si Kai Group. Compania Japoneza  producea si exporta international cutite de cea mai buna calitate de mai bine de 65 de ani.

De-a lungul timpului numeroase alte inovatii au fost aduse produselor sale, SpeedSafe® ramane insa cea mai importanta ‚descoperire’ a brandului si reprezinta o mare parte din identitatea sa.

www.ihamac.ro livreaza rapid din stoc produse Kershaw si ZT originale, import USA.

Main Menu