Coghlans

 • Filtru pentru apa Coghlans

  Acest filtru ultra-usor va protejeaza impotriva giardiei, criptosporidiului si a altor organisme de dimensiuni egale sau mai mari cum ar fi amiba, oua de viermi etc. Filtreaza eficient pana la 190l apa, avand un debit de 1l/min.

 • Pompa de apa automata reincarcabila USB Coghlans

  Pompa de apa automata reincarcabila USB Coghlans

  Pompa automata de la Coghlans se monteaza pe gura recipientelor de apa oferind utilizare usoara si eficienta. Cel mai important aspect este eliminarea numeroaselor sticle din plastic care se pot aduna langa zona ta de campare.

   

   

 • Tablete pentru purificarea apei Coghlans

  Tablete pentru purificarea apei Coghlans

  Tabletele pentru purificarea apei cu germicid sunt destinate dezinfectarii apei in conditii de urgenta. Atunci cand sunt folosite conform cu instructiunile, apa din rauri, parauri, lacuri sau fantani devine potabila. Elimina giardia.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Tratament apa potabila in 2 pasi Coghlans

  Tratamentul pentru purificarea apei contine 2 flacoane, germicid si neutralizatorul si sunt destinate dezinfectarii de urgenta a apei.

  Nu trebuie utilizate in mod continuu, doar in regim de urgenta pe timp scurt sau limitat.

   

   

   

   

   

   

   

Coghlans are in portofoliu un filtru de apa la un raport calitate/ pret/ performanta, bun.

Filtru pentru apa Coghlans va protejeaza impotriva giardiei, criptosporidiului si a altor organisme de dimensiuni egale sau mai mari cum ar fi amiba, oua de viermi etc.

Filtreaza eficient pana la 190l apa, avand un debit de 1l/min. Rezerva pentru filtru trebuie schimbata atunci cand debitul de apa se micsoreaza, semn ca filtrul a deveni ineficient.

Filtreza particule si microorganisme de pana la 1 micron

Greutate :150gr

Realizat plastic foarte rezistent

Coghlans produse pentru outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, tabere de cercetasi.

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping, accesorii supravietuire. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlans si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

Main Menu