Sawyer

Sawyer- filtre de apa outdoor ofera inca din anul 1984 cea mai dezvoltata si mai buna tehnologie a produselor outdoor pentru filtrarea apei.
Sawyer produce solutii pentru protecția impotriva razelor solare, repelante anti insecte si kit prim ajutor pentru extractie venin & muscaturi insecte.

Compania s-a specializat în combaterea celor două mari cauze ale deceselor din lume. Lipsa apei potabile si a solutiilor de combatere a bolilor transmise prin intepaturile tantarilor.

Asemanator tehnologiei sistemelor de dializa, filtre de apa outdoor Sawyer sunt durabile si longevive. Membrana este realizata in laboratoare speciale pentru a filtra pana la 0.1 microni astfel incat nici o bacterie sa nu patrunda in dispozitiv. Acesta poate fi curatat prin jet de apa aplicat in sensul opus de curgere.

Filtrele de apa Mini si Point One sunt ideale pentru activitati de camping, bushcraft, supravietuire, hiking si alte activitati outdoor. Sawyer Mini incape intr-o palma, cantareste 57 de grame si poate filtra pana la 378 541 litri de apa.

Filtrul de apa plata indeparteaza contaminantii biologici si va pune la dispozitie rapid apa potabila cand aveti nevoie. Filtrul Sawyer apa potabila este ideal pentru bateria chiuvetei, rulote, apa curata in zona rurala, dar si cand calatoriti peste hotare.

Filtrele de apa Sawyer Mini filtreaza pana la 0.1 microni si inlatura 99.9999% din bacterii precum salmonella sau E.coli si 99.9999% dintre protozoare precum giardia sau cryptosporidium. De asemenea, inlatura in proportie de 100% particulele de microplastic.

Sawyer Extractor – kit prim ajutor pentru extractie venin& muscaturi insecte. Extractor este o pompa de extractie venin si otrava in urma muscaturilor de sarpe, albine, viespi, tantari si altele.

Main Menu