516Products found
View

Camping si accesorii- locul unde turistii pot desfasura activitati recreative in aer liber. Acesta este termenul general.

De fapt, in ultimii ani, campingul e o activitate pe care o practicam intens parasind zonele urbane agitate pentru a ne bucura de natura, locuind temporar in casute, bungalouri, rulote, corturi, hamace sau sub cerul liber.

Ihamac va propune o gama de produse pentru outdoor, camping cu hamacul, accesorii bushcraft si supravietuire de la DD Hammocks, Coleman, Campingaz, Sawyer, Coghlans, Thermacell, Bushmen, Helikon-Tex si altii.

Suntem dedicati hamacelor si accesoriilor outdoor.  La noi gasiti hamace tehnice pentru camping cu plase de insecte, tende/ prelate de ploaie. Underquilturi, corturi ultralight, saci de dormit, accesorii camping, bushcraft si supravietuire, solutii de filtrare apa, solutii anti insecte.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie ultralight, in sesiuni de bushcraft si supravietuire.

Pentru unii dintre noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca si pofta de viata. Hamacul reprezinta timp liber, sport, hobby, pasiune sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Main Menu