DD Hammocks

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din  Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia. Traseul include S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks.

In aceasta categorie gasiti hamace tehnice special concepute pentru campingul cu hamacul, drumetii, trekking, bushcraft. Hamace simple, double-layer cu sau fara plase anti insecte.

Main Menu