104Products found
View

Cutite si topoare utilitare pentru activitati outdoor, EDC, camping, bushcraft, supravietuire.

La inceput a fost cutitul si toporul! Cutitele si topoarele au fost printre primele si cele mai importante ustensile folosite de om pentru procurarea si prelucrarea mancarii sau ca arme pentru autoaparare.

Cutitul a reprezentat unul dintre primele și unul din cele mai importante instrumente ce au permis dezvoltarea tehnologiei. Cutitul  sta la baza culturii, stiintei si armatei.

Inca de la inceputuri, cutitul si toporul sunt vazute ca instrumente vitale pentru supravietuire. Sunt folosite in lupta, constructie, prepararea alimentelor si astfel devin instrumente de baza, de unde toate celelalte s-au nascut.

Din vremuri stravechi, pietrele ascutite au inceput o evolutie lenta si au inceput sa semene cu omologul lor modern. Inainte ca focul sa permita topirea diverselor metale si  forjarea, omologul lor de piatra a primit mai multe imbunatatiri.

In categoria Cutite si topoare outdoor, bushcraft, supravietuire, camping edc gasesti produse Kershaw, Zero Tolerance, Coghlans, Opinel, Morakniv, Bushmen

Main Menu