Original/ Double

 • Hamac Ticket to the Moon Double Purple – Pink

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Double Purple – Pink, 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Army Green-Brown

  Welcome to the tribe!

  Hamac Ticket to the Moon Original Army Green-Brown este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare!

 • Hamac Ticket to the Moon Original Blue – Purple

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Blue – Purple  , 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Brown – Dark Yellow

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Brown – Dark Yellow  , 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Burgundy-Dark Yellow

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Burgundy-Dark Yellow , 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Dark Yellow-Burgundy

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Dark Yellow-Burgundy , 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Navy Blue – White

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Navy Blue – White  , 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Orange- Dark Grey

  Welcome to the tribe!  Hamac Ticket to the Moon Original Orange- Dark Grey este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare

 • Hamac Ticket to the Moon Original Pink – Purple

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Pink – Purple, 320 x 200 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac dublu si este folosit in general in turele rapide.

 • Hamac Ticket to the Moon Original Royal Blue-Turquoise

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Royal Blue-Turquoise este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare

 • Hamac Ticket to the Moon Original Turquoise-Royal Blue

  Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Original Turquoise-Royal Blue este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare

Original/ Double Hamacele TTTM din aceasta categorie cantaresc doar 600 de grame si au dimensiunea de 320 x 200 cm. Ticket to the Moon Original/ Double sustine 200 de kilograme si este realizat din High grade parachute nylon. Hamacele de tura Ticket to the Moon sunt realizate manual in Indonezia. Ticket to the Moon folosește materiale reciclate, transformand tesaturi suplimentare in produse frumoase. Tesatura hamacelor TTTM Compact/ Single este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100). Hamacul de camping Ticket to the Moon este livrat într-un sac de compactare. Asta il face ideal ca accesoriu de calatorie fiind perfect pentru a trage un pui de somn sau doar pentru relaxare. Creeaza si un loc de joacă minunat.

Main Menu