Kershaw

Kershaw, EDC la superlativ – ideal EDC, camping, bushcraft, supravietuire, drumetii.

De la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate. Chiar si modelele ieftine sunt impresionante.

Poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantie limitata pe viata produselor sale.

Fie ca le folositi ca briceag in camping, bushcraft, surpravietuire, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC de baza.
Industria cutitelor s-a schimbat foarte mult in ultimii 40 de ani. Compania tine pasul si isi respecta si astazi angajamentul in ceea ce priveste calitatea produselor sale.

Fondatorul, Pete Kershaw, a realizat de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit.

La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite si bricege intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon.
In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Pentru a garanta cea mai buna calitate, Pete a cautat un furnizor de top pentru a produce cutitele sale

Astfel s-a creat un parteneriatintre Kershaw si Kai Group. Compania Japoneza  producea si exporta international cutite de cea mai buna calitate de mai bine de 65 de ani.

De-a lungul timpului numeroase alte inovatii au fost aduse produselor sale, SpeedSafe® ramane insa cea mai importanta ‚descoperire’ a celor de la Kershaw si reprezinta o mare parte din identitatea acestora.

Main Menu