DD Hammocks

DD Hammocks tende/ prelate outdoor

DD a fost fondata in UK, Scotia de catre Nick Vansittart si este lider European in productia de hamace tehnice. Nick parcurge o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia. Traseul include S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie lunga, traseu montan, tabere de bushcraft si supravietuire. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de ergonomia lui si confortul necesar turelor sale de trekking.

Impresionat de camping cu hamacul in primele sale ture, Nick hotaraste sa-si construiasca unul propriu. The Camping Hammock a fost primul model, de aici a urmat o intreaga gama de hamace DD Hammocks.

Hamacele tehnice de la DD sunt concepute pentru camping cu hamacul, drumetii montane, bushcraft, scoli de supravietuire sau tabere outdoor.

Pe langa DD Hamac Camping, DD Hamac Frontline si DD Hamac Travel/ Bivi, varfurile de gama, portofoliul DD Hammocks tende/ prelate outdoor, accesorii hamace si corturi superlight.

Main Menu