Helikon-Tex

Helikon-Tex Supertarp ® este o tenda-prelata clasica de 3×3 m, realizata din ripstop polyester.

Are o constructie solida si durabila asigurata de stratul de ripstop polyester impermeabil. Fiecate cusatura este sigilata prin lipire de factorii exteriori.

Protejeaza impotriva ploii si se usuca foarte rapid.

Supertarp Helikon-Tex ® are 19 puncte de ancorare ranforsate si 2 huse pentru transport. Una clasica si una cu plasa si fermoar pentru uscare rapida.

Se poate atasa pe rucsac cu ajutorul celor 4 chingi de ancorare, facand o economie a spatiului interior.

Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Main Menu