312Products found
View

Accesorii hamace – Cele mai importante accesorii pentru hamac si camping cu hamacul sunt: Tenda, Underquiltul, plasele anti-insecte si sistemele de ancorare.

Tendele de ploaie sunt un accesoriu cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice tip de camping. Tenda/ Foaia de cort reprezinta unul dintre cele mai folosite si utile accesorii de camping. Trebuie stii cum sa o montezi sau macar ce ai putea sa faci cu ea. Poti invata de AICI

Aplicatiile unui simplu acoperis, tenda, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, supravietuire, camping, fotografie wildlife, drumetii, trekking.

Underquiltul-ul este folosit pentru izolarea stratului de la baza hamacului in acelasi timp incalzind spatele pentru un somn cat mai linistit.

Plasa de insecte este ultra compacta si ultra usoara, fiind folosita in general impreuna cu echipamentele din gama ultralight. Ideala in calatorii in zone cu vegetatie si implicit insecte numeroase cum este Delta-Dunarii.

Plasele de insecte superlight te invelesc asemenea unui cocon si nu au nevoie de bete de sustinere. Sunt dotate cu cordeline de tensionare pentru protectie optima.

Sistemele de ancorare folosite in camping cu hamacul: Treehuggers, soft shackle, carabiniere ultralight, kituri de ancorare, paracord, whoopie sling, chinga elastica.

Main Menu