Hennessy Hammock

 • Hamac Expedition Zip Hennessy Hammock

  Hamac Expedition Zip Hennessy este solutia ideala in campingul cu hamacul. Hamacele Hennesy beneficiaza de cele mai multe inovatii in domeniu.

 • Hamac Explorer Zip Hennessy Hammock

  Modelul Explorer ZIP este mai lung cu 30 de centimetri fata de modelul Expedition si poate sustine persoane de pana la 136 kg si 213 cm inaltime.

 • Hamac Hennessy Expedition Classic

  Hamac HENNESSY EXPEDITION Classic este solutia ideala in campingul cu hamacul. Hamacele Hennesy beneficiaza de cele mai multe inovatii in domeniu.

 • Hamac Hennessy Explorer Classic

  Unul dintre cele mai populare modele ale celor de la Hennessy Hammock, cu toate caracteristicile brevetate inclusiv a buzunarelor, chingilor de prindere si a legaturilor pentru protectia scoartei copacilor.

 • Hamac Hennessy Safari Classic

  Hamacul Safari Deluxe a fost realizat pentru pasionatii de outdoor care adora hamacele de mari dimensiuni. Potrivit si pentru cupluri,cu greutate totala de pana la 160 kg, acest model include protectie de ploaie si poate fi folosit cu brio in activitati precum pescuitul, campingul si vanatoarea.

 • Hamac Safari Zip Hennessy Hammock

  Hamacul Safari Deluxe a fost realizat pentru pasionatii de outdoor care adora hamacele de mari dimensiuni. Potrivit pentru persoane cu greutate totala de pana la 160 kg, acest model include protectie de ploaie si poate fi folosit cu brio in activitati precum pescuitul, campingul si vanatoarea, trekking, supravietuire, bushcraft.

Hennessy Hammock au fost inventate de catre Tom Hennessy, designer din Insulele Galiano, coasta vestica a Canadei.
La varsta de 16 ani, Tom facea excursii cu bicicleta la sfarsit de saptamana de cate 200 de mile intre Washington D.C. si Muntii Apalasi.
„Caram cantitati minime de mancare si apa, un sac de dormit usor si un hamac US Army Jungle. Acesta a fost folosit de armatele americare in cel de-al doilea razboi mondial.

Mi-a placut acest hamac deoarece se comprima intr-un saculet destul de mic. Nu avea bete sau rama si era perfect pentru a te misca usor si rapid in natura.
Mai tarziu, in facultate, mi-am imprumutat hamacul unui „prieten” care nu l-a mai returnat niciodata. Cu trecere anilor, a inceput sa-mi lipseasca acest mic obiect din trusa si am decis intr-o vacanta de iarna, sa reproduc vechiul meu hamac de armata.” Tom Hennessy
Lui Tom i-au fost necesari 6 ani si peste 50 de modele de hamace ca sa ajunga la forma finala a hamacelor Hennessy Hammock. Hamacele Hennessy sunt patentate si recunoscute in toata lumea. Sunt unele dintre modelele de referinta in aceasta industrie.

Main Menu