106Products found
View

Hamace outdoor ideale pentru toti iubitorii de natura si sporturi in aer liber.  Hamacele tehnice de camping sunt folosite la pescuit, camping, trasee montane, vanatoare, ture cu caiacul sau cu bicicleta. Le folosim si in alte sporturi in care bagajeria minimalista este apreciata si aduce pe primul plan cea mai simpla si eficienta metoda de “cazare”, hamacul.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight. In alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori activi pe zeci de comunitati online. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca.  Reprezinta timp liber, sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. Avem o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. De la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace pentru relaxare sau parc.

La Ihamac gasesti hamace outdoor de la producatori de top: DD Hammocks, Hennessy Hammocks, Ticket to the Moon, Bushmen, Coghlans, Eagles Nest Outfitters si produse Ihamac Romania.

Main Menu