Ihamac – camping cu hamacul.

Suntem un magazin dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. La noi gasiti hamace tehnice pentru camping cu plase de insecte, tende/ prelate de ploaie, underquilt, corturi, accesorii camping, bushcraft si supravietuire.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, in drumetii cu bagaje lightweight, alpinism. Utilizat in camping, pescuit, bushcraft, exercitii de supravietuire, hamacul devine incet, dar sigur, un ‘hobby’ cu mii de fani si utilizatori.

Pentru unii dintre noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca. Hamacul reprezinta timp liber, sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea unui hamac, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac – camping cu hamac – este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. Daca esti iubitor de camping, bushcraft, supravietuire gasesti la noi tot ce iti trebuie. Hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra, hamace “made in Romania”, accesorii EDC, folii de supravietuire, tende/ prelate pentru ploaie sau bivi cat si multe alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

www.ihamac.ro este operat de catre SC Dandana Marine SRL -Registrul Comertului: J40/4841/11.04.2013, CIF: RO31497970/ Sediu social: Aleea Stanila nr 2, bl H12, sc 1, ap 5, Bucuresti, Sector 3

Camping cu hamacul -Ihamac- website dedicat hamacelor.

Main Menu