ECO Bags/ Sacose ECO

 • Sacosa Eco Aqua-Orange

  Sacosa Eco Aqua-Orange de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Blue-Navy

  Sacosa Eco Blue-Navy de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Brown-Orange

  Sacosa Eco Brown-Orange de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Dark Green-Turquoise

  Sacosa Eco Dark Green-Turquoise de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Grey-Yellow

  Sacosa Eco Grey-Yellow de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Orange-Dark Grey

  Sacosa Eco Orange-Dark Grey de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Orange-Turquoise

  Sacosa Eco Orange-Turquoise de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Red-Turquoise

  Sacosa Eco Red-Turquoise de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

 • Sacosa Eco Royal Blue-Pink

  Sacosa Eco Royal Blue-Pink de la Ticket to the Moon este ideala pentru cumparaturi sau calatorie. Ocupa foarte putin spatiu si este foarte usoara.

ECO Bags/ Sacose ECO din materiale reciclate. Rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100)

Produsele Ticket to the Moon sunt realizate manual in Indonezia. Produsele sunt testate de 25 de ani si recunoscute la nivel mondial. Sunt esentiale pentru entuziasti trekking-ului fie ca fac excursii prin salbăticie sau il folosesc în gradina pentru un somn relaxant.

Am decis sa aducem in magazinul Ihamac produsele Ticket to the Moon deoarece sunt printre singurele branduri  din lume care asigura o garantie a produsului de 10 ani cat si pentru faptul ca materialele sunt produse sub standardul OEKO-TEX®Standard 100TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta. Fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele TTTM.

Tesatura ECO Bags/ Sacose ECO TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100).

Main Menu