camping

Camping cu hamacul sau cu cortul -locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber. In general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură. Locuiesc temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

Camping cu hamacul sau cortul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber. Atunci când sunt amenajate în scop comercial, acestea sunt campinguri, iar accesul se face în baza unei taxe de campare.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca. Reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Main Menu