Lada frigorifica electrica

Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 36l

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 36L 12 / 230V functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse). In  combinatia cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 19˚C sub temperatura ambiantala .
Dispune de un cadran de comanda cu 4 moduri, permitandu-va sa alegeti nivelul de performanta si eficienta. Lada poate fi oprita punand butonul pe modul „OFF” fara a fi nevoie sa deconectati cablul.
Pentru a reduce nivelul de zgomot al ventilatorului puneti comutatorul pe modul „Noapte”. Pentru o functionare eficienta si totusi ecologica, se poate utiliza modul „ECO”, care ofera un rating de energie A ++. Modul „MAX” este disponibil pentru performanta maxima de racire.
Inhiband capacitatea microorganismelor de a creste, lada frigorifica prezinta o linie antimicrobiana, o protectie puternica care asigura rezistenta la cresterea mucegaiului  in interiorul lazi si, de asemenea, blocheaza dezvoltarea mirosurilor neplacute.
Asamblat în Italia.

Main Menu