Accesorii

 • Kershaw Ultra-Tek pentru ascutit cutite, ax 9.7cm

  Kershaw Ultra-Tek pentru ascutit cutite, ax 9.7cm

  Kershaw Ultra-Tek este o unealta pentru ascutit cutite si bricege cu manerul realizat din aluminiu 6061-T6 anodizat si axul pentru ascutit format din material abraziv diamantat 600-grit.

 • Multifunctional Kershaw TX Tool

  Multifunctional Kershaw TX Tool

  TX Tool este o unealta gandita pentru a ajusta majoritatea bricegelor Kershaw si Zero Tolerance de la strangerea unui surub, ajustarea clipsului pentru buzunar sau ajustarea pivotului.

 • Piatra pentru ascutit cutite si bricege Coghlans

  Piatra pentru ascutit cutite si bricege Coghlans

  Piatra abraziva pentru ascutit cutite, cu doua fete: una fina (400) si una grosiera (120).

  Are etui din vinil pentru depozitare.

  Ascutiti cutitele rapid si usor.

   

   

   

   

   

 • Ulei Knife Oil Kershaw

  Ulei Knife Oil Kershaw

  Ulei pentru protectia si intretinerea mecanismelor de deschidere a bricegelor.

Accesorii instrumente de taiat.

Accesorii cutite si topoare pentru activitatiile tale outdoor: bushcraft, camping, pescuit si vanatoare, supravietuire.

In aceasta categorie am inclus pietre de ascutit, foarfeci, seturi pentru manichiura, uleiuri pentru intretinere lame, stropuri, huse pentru cutite si alte accesorii.

La inceput a fost cutitul si toporul! Cutitele si topoarele au fost printre primele si cele mai importante ustensile folosite de om pentru procurarea si prelucrarea mancarii sau ca arme pentru autoaparare.

Cutitul a reprezentat unul dintre primele și unul din cele mai importante instrumente ce au permis dezvoltarea tehnologiei. Cutitul sta la baza culturii, stiintei si armatei.

Cutitul si toporul sunt considerate instrumente vitale pentru supravietuire. Sunt folosite in constructia adaposturilor improvizate, lupta, procurarea si prepararea alimentelor. Devin astfel instrumente de baza, de unde toate celelalte s-au nascut.

In categoria accesorii cutite si topoare pentru outdoor, bushcraft, supravietuire, gasesti produse Kershaw, Zero Tolerance, Coghlans, Opinel, Morakniv.

Main Menu