Magazin IHamac va propune o gama de produse pentru camping, camping cu hamacul, accesorii bushcraft si de supravietuire.

Suntem un magazin dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. La noi gasiti hamace tehnice pentru camping cu plase de insecte, tende/ prelate de ploaie. Underquilturi, corturi ultralight, accesorii camping, bushcraft si supravietuire, solutii de filtrare apa, solutii anti insecte.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie ultralight, alpinism. Utilizat in camping, pescuit, bushcraft, exercitii de supravietuire, hamacul devine incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori.

Pentru unii dintre noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca si pofta de viata. Hamacul reprezinta timp liber, sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. Daca esti iubitor de camping, bushcraft, supravietuire gasesti la noi tot ce iti trebuie. Hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra, hamace “made in Romania”, accesorii EDC, folii de supravietuire, tende/ prelate pentru ploaie sau bivi cat si multe alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

Magazinul Ihamac va prezinta produse testate de-a lungul timpului de la producatori de renume, dar si tehnologie, design si materiale de ultima generatie.

DD Hammocks, Hennessy Hammock, Coleman, Opinel, Kershaw, Campingaz, Coghlans, Sawyer, Thermacell, Ticket to the Moon

Hennessy Hammock

Hamacele Hennessy au fost inventate de catre Tom Hennessy, designer din Insulele Galiano, coasta vestica a Canadei.
La varsta de 16 ani, Tom facea excursii cu bicicleta la sfarsit de saptamana de cate 200 de mile intre Washington D.C. si Muntii Apalasi.
„Caram cantitati minime de mancare si apa, un sac de dormit usor si un hamac US Army Jungle.

Mi-a placut acest hamac deoarece se comprima intr-un saculet destul de mic. Mai tarziu, in facultate, mi-am imprumutat hamacul unui „prieten” care nu l-a mai returnat niciodata.
Lui Tom i-au fost necesari 6 ani si peste 50 de modele de hamace ca sa ajunga la forma finala a hamacelor Hennessy Hammock. Hamacele Hennessy sunt patentate si recunoscute in toata lumea. Sunt unele dintre modelele de referinta in aceasta industrie.

DD Hammocks-magazin Ihamac

DD a fost fondata in UK, Scotia de catre Nick Vansittart. Nick a reusit sa parcurga o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia. Traseul a inclus S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie lunga, campare, traseu montan sau bushcraft.

Impresionat de hamac, Nick se hotaraste sa-si construiasca unul propriu, ieftin si util. The Camping Hammock si de aici se scrie istoria DD Hammocks.

Hamacele tehnice DD Hammoks sunt special concepute pentru camping cu hamacul, drumetii montane, trekking, bushcraft, scoli de supravietuire sau tabere outdoor.

Coleman– magazin Ihamac

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor.

Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de success companii de echipamente outdoor si accesorii recreationale outdoor. Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne, produse Coleman. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

 

Magazin

 • Amnar Bushmen Rebel Black

  Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

 • Adapost pentru urgente Coghlans

  Adapost robust din polietilena, ignifug si usor. Doar 115 grame.

  Destinat situatiilor de urgenta! Camping, hiking, bushcraft, supravietuire

 • Amnar Bushmen Rebel Coyote Brown

  Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

 • Amnar Bushmen Rebel Fire

  Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

 • Amnar Bushmen Rebel Gecko

  Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

 • Amnar Bushmen Rebel Olive

  Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

 • Amnar Coghlans

  Amnar metalic ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, bushcraft etc.

  Amnar Coghlans

  37,00 lei
 • Amnar magneziu Coghlans 

  Amnar magneziu Coghlans ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

  Necesar fiecarei iesiri in aer liber acest aprinzator foloseste magneziu, o sursa de foc pentru 5400 F ( 2982 C).

 • Amnar magneziu Kershaw

  Amnar magneziu Kershaw este realizat dintr-un aliaj de magneziu care produce scantei la 5430F sau 3000 grade celsius.

  Lucrand la o temperatura atat de ridicata poate fi singurul tau aliat in conditii de umiditate crescuta sau zapada.

 • Aparat anti tantari ThermaCell Backpacker

  Aparat antitantari ThermaCell BackPacker aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 25m². Ideal camping, bushcraft, outdoor.

 • Aparat anti tantari ThermaCell Halo

  Aparat antitantari ThermaCell Halo aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 25m²

 • Aparat anti-insecte pentru outdoor ThermaCELL – MR-9L

  Aparat anti-insecte pentru outdoor ThermCELL – MR-9L aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 25m²

 • Aparat anti-insecte portabil ThermaCELL – MR-300G

  Aparat anti-insecte portabil ThermaCELL – MR-300G aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m²

 • Aparat anti-insecte portabil Thermacell – MR-JT

  Aparat anti-insecte portabil ThermaCELL – MR-JT  aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m²

 • Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Glacial Blue

  Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Glacial Blue aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m². Ideal terasa, camping, outdoor.

 • Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Graphite

  Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Graphite aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m². Ideal terasa, camping, outdoor.

 • Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Rosu

  Aparat antitantari Patio Shield Rosu aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m². Ideal terasa, camping, outdoor.

 • Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Verde

  Aparat antitantari ThermaCell Patio Shield Verde aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m². Ideal terasa, camping, outdoor.

 • Aparat Lampa antitantari ThermaCell Patio Lantern MR 9W

  Aparatul Lampa Mr 9W combina protectia antitantari cu sursa de iluminare cu 4 LED-uri. Lumina poate fi reglata pe doua trepte de intensitate Low sau High in timp ce perimetrul de protectie impotriva tantarilor este de 5×5 m- 25 mp

 • Aragaz Campingaz 200S

  Aragazul Campingaz 200S cu doua arzatoare este simplu de utilizat, ideal pentru rulote, autorulote si pentru camping. Cu doua arzatoare puternice si suporturi stabile, aragazul 200S va aduce mancarea gatita pe masa in cel mai scurt timp.

 • Aragaz Campingaz Base Camp

  Doua arzatoare independente de cate 1600 w cu ajustare individuala nelimitata. 

  Aragazul Base Camp reprezinta intrarea optima in lumea aragazurilor cu doua arzatoare de la Campingaz®.

 • Aragaz Campingaz Bivouac Instastarter

  Prin conexiunea exclusivă Easy Clic® Plus,cu un singur clic aragazul este sigur și fiabil.

  Acest aragaz rămâne stabil mulțumită celor 4 picioare mari, integrate, care sunt detașabile pentru depozitare compactă.

  Campingaz perfect pentru: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii montane, hiking, trekking, pescuit si vanatoare!

 • Aragaz Campingaz Camp Bistro II

  Aragazul Campingaz Camp Bistro II – Un aragaz cu un singur arzator ideal pentru camping, picnic, excursii de o zi, partide mai lungi de pescuit sau orice alta situatie in care aveti nevoie sa gatiti in natura.

 • Aragaz Campingaz Party Grill 400

  Aragazul Party Grill® 400 este un produs versatil pentru camping, cu optiuni de gatit nesfarsite!

  Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha iar capacul chiar se dublează ca un wok.

Main Menu