Adapost pentru urgente Coghlans

64,00 lei

In stoc

Adapost pentru urgente Coghlans

Acest adapost din polietilena, este ignifug si usor. Cortul se ridica in cateva minute si ofera spatiu suficient pentru 2 persoane. Cordelina este inclusa.

Caracteristici adapost pentru urgente Coghlans:

- dimensiuni 2.4 m x 1.8 m;
- greutate: 115gr;

Compare

Adapost pentru urgente Coghlans

Acest adapost din polietilena, este ignifug, usor si are o rezistenta de 2000 mm coloana apa. Cortul se ridica in cateva minute si ofera spatiu suficient pentru 2 persoane si bagaj. Produsul contine cordelina pentru ancorare in partea superioara sau ridgeline este inclusa.

Caracteristici adapost pentru urgente Coghlans:

– dimensiuni 2.4 x 1.8cm;
– greutate: 115gr;

Atentie! Acest adapost este destinat situatiilor de urgenta. Cortul se poate ancora foarte rapid si ofera protectie impotriva ploii sau a vantului prin intermediul stratului de polietilena.

Adapostul pentru urgente Coghlans se poate transforma intr-o tenda/ prelata. Este usor, compact si e special realizat pentru activitati outdoor, drumetie, camping, bushcraft sau supravietuire.

Are si proprietati signalistice prin insasi culoarea aprinsa.

Instructiuni de ancorare:

Treceti cordelina prin tub apoi suspendati la o inaltime de aproximativ 1 mt ancorand de orice suprafata utila: copaci, stanci, portiera de la masina etc

Pentru o eficienta maxima a spatiului folositi bagajele pentru a crea spatiu si a forma baza cortului A-frame.


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate 115 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu