Amnar Bushmen Rebel Fire

35,00 lei

Stoc epuizat

Amnar Bushmen Rebel ideal pentru camping, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire, drumetie, utilitar.

Necesar fiecarei iesiri in aer liber, acest aprinzator vine cu 1 mt paracord -7 fire interioare.

Compare

Produse cumparate la pachet

Amnar Bushmen Rebel Fire – esenta de bushcraft cu parfum de supravietuire!

Amnarul Bushmen nu contine plastic sau alte elemente in plus, ci doar esentialul:

-Miez solid de 8 mm si dimensiune 80 mm

-magnet mic

-paracord – 1 mt ( 7 fire interioare)

Amnar Bushmen Rebel Fire este inceputul- noi va dam scanteia, dar voi trebuie sa decideti ce faceti cu ea.

Il poti transforma intr-un breloc sau un accesoriu pentru purtat la gat. Il poti decora cu un maner din os sau lasa-l sa isi faca treaba in forma lui primara.

Vine cu un metru de paracord, pentru folosirea in situatii de urgenta si are 7 fire interioare.

Cordelina poate fi folosita ca instrument de masurare.

Culori disponibile: Black, Coyote Brown, Fire, Gecko, Olive

Bushmen Rebel – creat pentru aceia care apreciaza independenta, libertatea si propriul stil.

Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Amnar Bushmen Rebel Fire

Informații suplimentare

Dimensiuni 80 × 8 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Main Menu