Castiga un hamac traditional de la ihamac.ro

banner-concurs

IH003-albastrea2ihamac.ro va propune un prim concurs ce are ca premiu un hamac traditional, numai bun pentru iesirile voastre in aer liber.

Tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE paginii ihamac.ro (www.facebook.com/ihamac.ro), SHARE bannerului de concurs de pe pagina de Facebook si sa ne specifici mai jos, la rubrica de comentarii, numele a doi producatori ale caror produse sunt disponibile pe site-ul nostru.

Concursul se desfasoara in perioada 20 mai – 3 iunie ora 12:00, castigatorul urmand a fi stabilit in urma unei trageri la sorti la care vor participa toti cei care vor da raspunsuri corecte.

Despre ihamac.ro

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse de la producatori cunoscuti, care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

Main Menu