Care Plus

Care Plus® este o linie de produse a Travel Health Group, specialistul în călătorii sigure și sănătoase încă din 1992. Produse anti insecte

Care plus – Specialistul în Călătorii Sigure și Sănătoase din 1992

Care Plus® este o linie de produse a Travel Health Group, specialistul în călătorii sigure și sănătoase încă din 1992. Fondată cu scopul de a proteja călătorii în timpul aventurilor lor, Care Plus® oferă o gamă variată de produse pentru protecția sănătății, adresând nevoile esențiale ale celor care explorează destinații exotice și nu numai.

Povestea Primmed și Nașterea Tropenzorg BV

Primmed a fost fondată în 1989 de Pieter Aalbersberg Sr. În acele zile pre-internet, Pieter și-a dat seama că călătoriile lungi către destinații exotice vor deveni din ce în ce mai frecvente și că acești călători trebuiau protejați. La început, Pieter importa vaccinuri și le vindea instituțiilor de vaccinare. De aici a apărut cererea pentru informații și educație pe lângă medicamentele preventive. Pieter dorea nu doar să informeze medicii generaliști, farmaciile, spitalele și GGD, ci și pe călători. În acest scop, în 1992, fiul său Arnoud Aalbersberg a co-fondat compania Tropenzorg BV împreună cu brandul Care Plus ®.

Misiunea și Viziunea Care Plus ®

Care Plus ® este un brand autentic olandez, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul călătoriilor și sănătății. Lucrăm cu o echipă fantastică pentru a crea o lume fără malarie până în 2030. Facem acest lucru asigurându-ne că toți călătorii pot călători în siguranță, fie departe, fie aproape, în fiecare zi, astfel încât să se întoarcă acasă cu povești, fotografii și videoclipuri frumoase.

Produsele Care Plus ®

Sub marca Care Plus ®, au fost dezvoltate o varietate de produse pentru protecția sănătății. Cele mai cunoscute sunt produsele anti-insecte cu și fără DEET, plasele de țânțari impregnate și gelul de curățare pentru mâini. Aceste produse sunt esențiale pentru a asigura siguranța și confortul călătorilor în orice mediu.

Concluzie

Care Plus ® continuă să fie un lider în domeniul sănătății călătorilor, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru a proteja împotriva pericolelor de sănătate pe parcursul aventurilor globale. Cu aproape trei decenii de experiență, Care Plus® rămâne dedicat misiunii sale de a asigura călătorii sigure și sănătoase pentru toți.

Main Menu