Thermopad incalzitoare de corp

Thermopad incalzitoare de corp

Thermopad incalzitoare de corp pentru activitati outdoor si situatii de urgenta.

Ideale in camping, la ski, la pescuit si vanatoare sau cand te alfi intr-o situatie de urgenta sau supravietuire in sezonul rece. Persoanele care sunt expuse sau sufera din cauza frigului, femeile sau copii vor aprecia aceste mici incalzitoare.

Thermopad GmbH este o companie germana, leader in tehnologia incalzitoarelor de corp pe baza de carbon activ.

Noi am gasit utilitatea lor  in camping cu hamacul si in orice tip de adapost minimalist, bushcraft, adapost de urgenta, camping cu cortul.

Thermopad incalzitoare de corp2

 

Thermopad incalzitoare de corp pot fi folosite in campingul cu hamacul, fie ca atare conform specificatiilor producatorului, fie introduse in interiorul underquiltului pentru a creste temperatura de confort la nivelul spatelui.

Spatiul mic creat intre hamac si Quilt poate fi incalzit rapid si pentru o perioada mare de timp pentru un confort sporit in noptile reci.

De asemenea, in situatii extreme pot fi introduse in interiorul sacului de dormit. Un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa in cazul campingului de durata mai lunga in perioadele reci ale anului si iarna.

Cele 6 modele sunt special gandite pentru protejarea partilor esentiale ale corpului: maini, gat si umeri, spate, talpa si degetele piciorului.

Instructiuni de folosire a incalzitoarelor Thermopad

Dupa scoaterea din ambalaj incalzitoarele pot fi folosite imediat. Dureaza doar cateva minute pana cand incalzitoarele ajung la temperatura maxima. Vei avea mainile calde si te vei simti confortabil pana la 12 ore in functie de model si amplasare.

Poti sa le plasezi confortabil in interiorul manusilor, in buzunare sau le poti tine in palme.

Activare la contactul cu aerul. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare de la 8 la 12 ore in functie de model.

Thermopad incalzitoare de corp – Instructiuni de siguranta 

Incalzitoarele Thermopad nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani!

Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului.

Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

All Thermopads are climate neutral. The carbon footprint of our products is fully compensated!

thermopad

Since when do charcoal warmers exist?

The first charcoal warmers were invented in the years 1950-53 after finding out that iron heats up when oxidating. An American soldier stationed in Korea used iron powder and salt in a canister to keep himself warm during the cold winter. 1978 the first warm pads were produced. Today more than 150 types of charcoal warmers for a variety of applications are used in Japan.

Why are women always colder than men?

First: It’s not because of the thin clothes or because of the hormonal balance. The main reason is the average percentage of fat, which is approx. 25% for women and only 15% for men. Therefore men have more muscels, which work as an inner heating machine, due to their better blood circulation. Additionally the male skin is thicker than the female skin. So, it is not whining, when “she” is freezing, it is a medical fact!

Ajustati-va echipamentul de camping in functie de tipul de activitate outdoor si anotimpul in care va aflati.

Thermopad incalzitoare de corp- Echipa Ihamac

 

Main Menu