Helikon-Tex

Helikon-Tex bushcraft line

Helikon-Tex este un jucator important in industria echipamentelor tactice high-quality, cu aplicatie in bushcraft, supravietuire, camping, hiking.

Specialisti in echipament militar, combat si bushcraft, Helikon produc de peste 20 de ani poncho-uri, tende, rucsacuri, imbracaminte, pouch-uri etc.

Focusul companiei sunt echipamentele durabile, practice, versatile. Cele mai bine cunoscute si apreciate produse ale companiei sunt Poncho-ul Swagman Roll, rucsacul Matilda, Raccoon si accesoriile din gama Bushcraft Line.

Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber.

Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Ihamac aduce in portofoliu accesorii din gamele Bushcraft Line, Outback si Surplus.

Istoria Helikon-Tex

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci.

La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helikon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helikon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment la nivel mondial echipamente si accesorii outdoor.  Segmentele dedicate bushcraft, military, hobby, vanatoare sau supravietuire.

helikon-Tex Dave Canterbury bushcraft supravietuire

‘Pas cu pas, compania poloneza s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume.

In 2021 compania isi face prezenta la cele mai mari expozitii international. Intra pe cele mai mari piete din lume, avand aprecieri atat din partea clientilor directi cat si a partenerilor.

Produsele Helikon-Tex sunt special realizate pentru pasionatii de bushcraft, camping cu hamacul, sesiuni de supravietuire sau drumetii.

Swagman Roll – un star printre produsele Helikon-Tex

Design-ul poncho-ului Swagman Roll alaturi de materialele tehnice de foarte buna calitate cat si versatilitatea in utilizare, fac din acest produs un accesoriu exceptional pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare.

Mai multe despre acest produs vedeta gasiti in pagina sa de produs

helikon-Tex Dave Canterbury

Dave Canterbury – Ambasador Helikon-Tex

„In bushcraft and survival, the true journey to perfection lays in understanding nature”, spune unul dintre cei mai importanti ambasadori ai produselor Helikon-Tex,  Dave Canterbury.

“ In bushcraft si supravietuire, adevarata calatorie spre perfectiune, sta in intelegerea naturii”

Este citatul care il caracterizeaza pe unul dintre cei mai cunoscuti experti in bushcraft si supravietuire din lume, Dave Canterbury.

Dave a fost militar in armata USA, ghid de vanatoare si pescar commercial. Astfel, o mare parte a vietii si-a petrecut-o in cele mai grele medii de supravietuire.

Fondator al scolii Pathfinder cu sediul in USA, Dave preda cursuri si antrenamente in toata lumea. Canalul lui de Youtube este unul dintre cele mai mari in domeniu https://www.youtube.com/c/DavidCanterbury

Dave Canterbury este autorul bestsellerului  “Bushcraft 101: A Field Guide to the Art of Wilderness Survival”

Foloseste in exerecitii si in viata de zi cu zi produsele Helikon Tex.

Este ambasadorul gamei Bushcraft Line si recent, a lansat impreuna cu compania poloneza linia de produse Pathfinder – Helikon-Tex.

Produsele companiei poloneze sunt considerate unele dintre cele mai calitative printre amatorii de bushcraft, supravietuire, solo camping. Majoritatea produselor sunt realizate din materiale tehnice de top: cordura, ripstop iar finisajele sunt realizate cu atentie deosebita. Toate aceste detalii au dus compania Helikon-Tex in scurt timp in preferintele consumatorilor din nisa.

Ihamac a selectionat si adaugat in portofoliu produse care consideram ca pot aduce valoare echipamentului vostru existent prin calitatea materialelor, a finisajelor si duratei mari de folosire. In curand vom largi portofoliul produselor pe care le importam de la acest brand. Asteptam sugestiile voastre in rubrica de contact.

Produse Helikon-Tex

Main Menu