Quilt pentru hamac

355,00 lei

1 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Quiltul este o alternativa facila a sacului de dormit

Compare

Quilt pentru hamac

Quilt-ul celor de la DD hammocks este o plapuma matlasata si este ideala pentru campingul de primavara-vara-toamna alaturi de Underblanket.

Cu un design asimetric si capse care incheie in ambele parti plapuma ai mai multe variante de folosinta: o poti pune pe tine ca un poncho, o poti folosi pentru picioare sau te poti izola complet in ea. Quilt pentru hamac este mai usor de folosit decat un sac de dormit clasic in special daca deja esti urcat in hamac.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Din dorinta de a realiza produse de calitate si utile stilului sau de viata, Nick continua inovatiile in accesorii pentru hamace in cadrul altor calatorii. Conduce din Scotia si pana in Mongolia intr-o Skoda adaptata special pentru atarnarea hamacelor, petrecand peste o luna dormind in hamac. O expeditie istovitoare si dezastruoasa in munti, pe insula Cardamom din Cambogia in timpul musonului, intareste si mai mult dorinta de realizari. Urmeaza o calatorie cu un Land Rover in Sahara si inapoi in UK si multe alte drumetii periculoase dar spectaculoase.

Informații suplimentare

Greutate875 g

Main Menu