Underquilt GLOW™-2C Bushmen

1.115,00 lei

Stoc epuizat

Underquilt GLOW™-2C Bushmen, izolatie pentru hamac in sezonul rece, sesiuni de supravietuire, bushcraft.

Underquilt-ul Bushmen este o solutie dedicata pentru izolarea hamacului in sezonul rece.

Are 525 de grame si este realizat din micro-ripstop umplut cu 300 grame de puf de gasca reciclat, 750 CUIN.

Compare

Underquilt GLOW™-2C Bushmen, izolatie pentru hamac in sezonul rece, sesiuni de supravietuire, bushcraft.

Underquilt-ul Bushmen este o izolatie ultra usoara si foarte calduroasa pentru hamac. Este realizat din micro-ripstop si umplut cu 300 grame de puf de gasca reciclat de 750 CUIN.

Modelul GLOW™-2C se refera la temperatura de confort, temperatura extrema la care poate fii folosit fiind chiar de -9 grade celsius.

Datorita designului realizat de cei de la Bushmen, Underquiltul poate fi folosit si ca sac de dormit, top quilt sau patura peste sacul de dormit.

Cantareste doar 525 de grame si ocupa un volum de 3,5 l.

Cand stai in hamac majoritatea caldurii se pierde prin partea de jos din cauza presiunii pe care greutatea corpului o exercita underblankasupra materialului.

Afectat este si materialul hamacului, dar si izolatia sacului de dormit.

Underquilt-ul este pozitionat sub hamac si formeaza o patura de aer, bariera intre exterior si caldura emisa si pierduta de corpul tau.

Pentru o functionare in conditii optime pastrati o distanta intre hamac si underquilt, pe care sa o reglati ulterior in functie de set-up si greutatea corporala.

Underquilt-ul GLOW™-2C trebuie doar sa atinga usor partea de jos a hamacului in momentul in care esti in pozitie de somn.

Specificatii tehnice Underquilt GLOW™-2C Bushmen

Dimensiune: 2x 1,4 m

Izolatie: 300 grame puf gasca 750 CUIN

Contine 2 cordeline de tensionare de 1,25m

Dimensiune impachetat: 25 × 15 × 15 cm

Materiale: DWR micro ripstop 22g/m2

Volum ocupat: 3,5 l

Temperatura de Confort: -2 grade Celsius

Temperatura Extrema: -9 grade Celsius.

Alte caracteristici pentru Underquilt GLOW™-2C Bushmen

Ambele straturi exterioare ale Underquiltului Bushmen sunte realizate din micro ripstop nylon ultralight (22g/m2) cu tratament DWR (Durable Water Repellency)

Materialul este respirabil, durabil si tratat astfel incat sa nu piarda fire de puf chiar si dupa folosire indelungata. Tratamentul DWR previne absorbtia apei si a condensului.

Underquiltul are o parte de culoarea verde inchis/oliv, camuflaj natural, cealalta parte fiind portocalie pentru atentionare.

Este echipat cu doua cordeline de tensionare reglabile pentru o cat mai buna ajustare a pozitiei acestuia in timpul somnului. 

Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente.  Una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Informații suplimentare

Greutate 525 g
Dimensiuni 200 × 140 × 100 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

,

Greutate

Main Menu