Hamac Travel/ Bivi Olive Green DD Hammocks

395,00 lei

5 în stoc

Hamacul cu baza dubla DD Travel Hammock/Bivi are incorporata plasa de insecte si beneficiaza de un material impermeabil la baza, astfel poate fi folosit la nevoie ca adapost bivi

Compare

Hamac Travel/ Bivi Olive Green DD Hammocks. Hamacul cu baza dubla Travel/ Bivi are incorporata plasa de insecte si beneficiaza de un material impermeabil la baza, astfel poate fi folosit la nevoie ca adapost bivi. Este un hamac ideal pentru orice utilizator fiind foarte usor de ancorat.

Ideal deasupra, dar si pe pamant!
Baza impermeabila a hamacului este intotdeauna pregatita sa fie folosita ca groundsheet pentru bivi. Hamac Travel/ Bivi Olive Green DD Hammocks este ideal pentru calatorii de durata medie si mare in care lipsa copacilor nu reprezinta o problema.

Plasa de protectie este foarte versatila putand fii folosita in diverse zone cu insecte din abundenta: Delta Dunarii, lacuri, munte, pescuit.

Un produs care se preteaza oricarei activitati outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Specificatii:
Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green, Coyote brown
Greutate 930g (doar hamacul)
Include Hamac Bivi , Cordelina (10m), corzi elastice, 2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie
Dimensiune impachetat 24cm x 14cm x 6cm

 

Caracteristici Hamac Travel/ Bivi Olive Green DD Hammocks:
Hamac respirabil 2 straturi: 1 strat respirabil, 1 strat waterproof, inchidere velcro pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 2 bare din aluminiu de 60 cm pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

 

Produsele DD Hammocks


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Hamac Travel/ Bivi Olive Green DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

Informații suplimentare

Greutate 930 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Culoare

Marime

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Producator

Activitate

, , , ,

Main Menu