Swagman Roll Poncho

720,00 lei

Swagman Roll Poncho ® patura multifunctionala realizata din nylon si Climashield® Apex™ 67 g.

Patura Swagman Roll nu este o patura obisnuita ci un obiect multifunctional care te ajuta in orice situatie in care ai nevoie de caldura. Poate fi folosit ca poncho, sac de dormit de urgenta, quilt in interiorul sacului de dormit sau underquilt pentru hamac.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare.

Greutate: 782 grame

Dimensiune: 145 x 200 cm

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Swagman Roll Poncho ® patura multifunctionala de la Helikon-Tex realizata din nylon si Climashield® Apex™ 67 g

Pe vremuri cei care faceau drumetii, vanatorii si chiar soldatii nu foloseau sacul de dormit. Purtau dupa ei paturi care se rulau. Pana recent lana constituia cel mai bun material pentru aceste paturi de campanie. Cu timpul, materialele din nylon au preluat cu succes si au imbunatatit greutatea si functionalitatea acestor paturi.

In timpul razboiului din Vietnam au aparut primele Poncho-uri captusite cu dubla functionalitate: ofereau caldura necesara si protectie impotriva ploilor.

In argoul australian „swagman” reprezinta oamenii care calatoreau constant asemenea cowboy-lor americani, de la un loc de munca la altul. Swagman-ul australian mergea pe jos si isi cara toate obiectele in interiorul acestei paturi rulate.

Swagman Roll Poncho este o solutie optima pentru calatorii cu bagaj minimalist. Este realizat din nylon si umplut cu unul dintre cele mai bune materiale izolante din lume, Climashield® Apex™.

Patura Swagman Roll nu este o patura obisnuita ci un obiect multifunctional care te ajuta in orice situatie in care ai nevoie de caldura. Poate fi folosit ca poncho, sac de dormit de urgenta, patura in interiorul sacului de dormit sau underblanket pentru hamac.

Specificatii Swagman Roll Poncho:

Greutate: 782 grame

Dimensiune: 145 x 200 cm

Material ext: Nylon

Material int: Climashield Apex

Caracteristici Swagman Roll Poncho:

Gluga calduroasa

Buzunar de transport integrat

Buzunar frontal cu fermoar

Compatibil cu poncho USGI

Poate fi folosit ca: jacketa de urgenta, sac de dormit sau patura, quilt sau underquilt pentru hamac

Fermoare YKK®

Dimensiuni : 145 x 200 cm / 57,04 x 78,74 in

Material : Nylon – Climashield Apex

Marime universala

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 782 g
Dimensiuni 145 × 200 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, , , ,

Marime

Main Menu