Hamac Frontline Olive Green DD Hammocks

395,00 lei

5 în stoc

Frontline este un hamac tehnic, de camping, cu strat dublu (double-layer) si plasa anti insecte. Sistemul de ancorare este inclus.

Este unul dintre modelele cele mai populare de la DD Hammocks. Ideal camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, pescuit.

Compare

Hamac Frontline Olive Green DD Hammocks

Modelul de hamac foarte popular al DD Hammocks, Frontline  este un hamac tehnic, double-layer cu plasa anti insecte.

Beneficiaza de strat dublu la baza – double-layer dintr-un material respirabil si usor. Vine echipat cu plasa anti insecte, ideala pentru zonele unde acestea exceleaza: mlastini, Delta Dunarii, activitati pescuit si vanatoare etc

DD Frontline este un hamac tehnic care poate fi folosit tot timpul anului din iernile reci si pana la verile toride. Pentru perioada rece este bine sa il asortezi cu patura DD Underblanket sau cu o saltea gonflabila pentru hamac.

Plasa de insecte poate fi inchisa sau poate fi ridicata total cand situatia o impune.

Foloseste o Tenda pentru a putea fi 100% asigurat in privinta ploilor.

Specificatii Hamac Frontline Olive Green DD Hammocks:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green, Coyote brown, Jet black, Forest Green, Camuflaj,Sunset Orange
Greutate 850g (doar hamacul)
Include Hamac Frontline , Cordelina (10m), corzi elastice, 2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie
Dimensiune impachetat 28cm x 17cm x 12cm

 

Caracteristici hamac:

Hamac respirabil 2 straturi respirabile, inchidere velcro pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 2 bare din aluminiu de 60 cm pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

 

 


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Hamac Frontline DD Hammocks

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

 

Informații suplimentare

Greutate 860 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Producator

Culoare

Marime

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , , , , ,

Main Menu