Underblanket Coyote Brown DD Hammocks

385,00 lei

In stoc

Underquilt-ul de la DD Hammocks constuit special pentru camping cu hamacul.

Se utilizeaza in conditii de temperaturi scazute pentru izolarea hamacului. O poti folosi, impreuna cu un sac de dormit la temperaturi de pana la -5 grade.  

Compare

Underblanket Coyote Brown DD Hammocks – underquilt-ul de la DD Hammocks constuit special pentru camping cu hamacul.

Se utilizeaza in conditii de temperaturi scazute pentru izolarea hamacului. O poti folosi, impreuna cu un sac de dormit la temperaturi de pana la -5 grade.

Cum functioneaza? Cand stai in hamac majoritatea caldurii se pierde prin partea de jos din cauza presiunii pe care greutatea corpului o exercita asupra materialului.

Afectat este si materialul hamacului, dar si umplutura sacului de dormit.

Underblanket-ul sau underquilt este pozitionat sub hamac si formeaza o patura de aer, bariera intre exterior si caldura emisa si pierduta de corpul tau.

Pentru o functionare in conditii optime lasati o distanta intre hamac si underquilt, pe care sa o reglati in functie de set-up si greutatea corporala.

Underblanket-ul Coyote Brown  trebuie doar sa atinga usor partea de jos a hamacului in momentul in care te-ai bagat la somn.

Ai la dispozitie 8 cordeline elastice echipate cu minicarabiniere din aluminiu pentru a ancora acest produs pentru un confort optim.

Laterale cat si capetele quiltului se pot regla individual tot prin cordelina elastica.

Lungimea de 2 metri poate asigura izolatie buna pentru persoane de pana la 1,90m, maxim 2 m.

Va recomandam sa ancorati Underquilt din directia cap- picioare, in conditii de temperaturi extreme.

Specificatii Underblanket Coyote Brown DD Hammocks :
Dimensiune 2m x 124cm (vezi schita) -comfortabil pentru persoane de pana la 1.90m
Culori Olive green, Coyote brown, Camuflaj
Greutate 950g
Include Underblanket Coyote Brown DD Hammocks, Cordelina elastica pentru ancorare -8 buc, Mini carabiniere -8 buc, reglaje prin cordelina elastica, husa compresie
Dimensiune impachetat 28cm x 17cm x 12cm
Material Ripstop nylon impermeabil, Umplutura: 200gsm synthetic silk

 

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna. Underquilt.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia. Underblanket Coyote Brown DD Hammocks

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 950 g
Culoare

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu