Free Spirit – cu hamacul in ‘Tunelul Dragostei’

Free Spirit – cu hamacul in Tunelul Dragostei

Free Spirit – cu hamacul in Tunelul Dragostei

Weekendul trecut am pornit la drum spre Festivalul Narciselor din zona Hategului, mai exact pe una dintre cele mai circulate rute de urcare catre Retezat dinspre comuna Salasul de Sus.

Daca tot am ajuns in zona si imi doream de mult timp, am facut un ocol pe la Tunelul Dragostei sau Iubirii, in apropiere de Caransebes, tentat fiind ca fotograf amator de nenumaratele povesti despre frumusetea acestei perle naturale, creata pe o linie de tren intre localitatiile Obreja si Glimboca.

cu hamacul in tunelul dragostei

Pe drum am oprit sa luam cu noi doi tineri cu rucsacul in spate, care culmea, mergeau in acceasi directie. Asadar, meet Diego si Joana , doi tineri spanioli in cautare de aventuri si locuri frumoase, plecati de cateva luni de acasa cu jobul si la prima experienta cu tara noastra.

socializare

Jobul lui Diego e unul special, street art sau street show. Special deoarece ii permite sa munceasca o saptamana pe luna, restul timpului fiind dedicat antrenamentelor si calatoriilor. Spectacolul oferit de Diego este unul destul de periculos, o combinatie de parkour, elemente de arte martiale si dans.

Free Spirit – cu hamacul in Tunelul Dragosteidiego show2

diego show

 

 

 

 

 

Cert este ca cei doi au reusit sa isi gaseasca o indeletnicire si un stil de viata care le-a permis, la numai 20 si putin de ani, sa viziteze mai toate toate tarile din CE , dar si unele mai exotice.

Am petrecut vreo 2 ore la un Ciucas pe liniile de cale ferata, povestindu-le despre frumusetile Romaniei, traditii, obiceiuri, similitudini lingvistice cu spaniola si alte cate si mai cate, de era sa deviem sis a ajungem si la cascada Bigar, urmatorul punct de interes al celor doi.

 

 

 

 

cu hamacul

cu hamacul

Bineinteles, nu puteam sa ajung in faimosul tunel fara sa trag cateva cadre cu hamacul Pom Pom, caruia, de saptamana viitoare, i se vor alatura inca 2 modele Made in Romania J

sfarsit

Sper sa ajungeti sa admirati si voi frumusetile din Tunelul Dragostei, nu inainte de a va incuraja sa va abonati la canalul de youtube al lui Diego, unde gasiti cateva filmulete cu prestatiile si antrenamentele noilor nostri prieteni. Free Spirit – cu hamacul in Tunelul Dragostei

https://www.youtube.com/user/pkDRAIpk

PomPOm si voi!

spre tunel

Main Menu