Ihamac – Sezonul II

hamac-in-padure

Bine v-am regasit in sezonul II, doi pentru ca este al doilea an de activitate al Ihamac Romania. Incepem si anul acesta tarziu povestirile deoarece am fost cam ocupati cu productia, pe de o parte si proiectele pentru 2017, incluzand aici un website brand new si lansarea unor produse special realizate in Romania, pentru piata autohtona.

 

In prezentul blog si versiunea lui updatata – disponibila probabil dupa 15 iunie- voi amesteca anul acesta pasiunea pentru hamace cu cea pentru fotografie, lasand mai putin loc textelor lungi, dar compensand prin descrieri ‘cu talc’ ale imaginilor din galeria foto.

Stiati ca ‘O imagine valorează cât o mie de cuvinte’, nu e un proverb chinezesc, este o inventie de marketing de prin 1920?

 

Jobul asta cu hamacele nu prea iti lasa mult timp de scris, dar intr-un fel ma bucur de asta pentru ca am strans in primul sezon de Ihamac o tona de fotografii din locurile pe unde am iesit la aer curat aproape in fiecare weekend.

Asadar, pentru 2017, asteptati-va la 2 tone de foto, din locuri OAU ale Romaniei ( aici astept si sugestii de la voi in comment sa facem si putina socializare – orice loc fain, paduri, munte, pescuit etc ) si probabil cateva de pe afara ale Ihamac& friends.

Anul asta lansam si 2 noi hamace cusute cu mult har in Romania de prietenii Minorswing, 3 tipuri de tende/tarp-uri si cateva colaborari cu alte branduri de hamace made in EU, dar toate la timpul lor. Stay tuned!

PS: toate fotografiile , inclusiv cele de pe pagina noastra de Facebook, sunt realizate de mine, cu exceptia acelora in care se mentioneaza o alta sursa. Daca unele dintre ele va inspira sau doriti sa le distribuiti, aveti amabilitatea sa mentionati si pagina noastra.

Ok, aici ma opresc si las mica retrospectiva foto 2016 sa-si faca treaba.

Pom-Pom si voi ! 😉

Am inceput hamaceala in 2016 la Plaiul Foii, a urmat zona Retezat, lacul Bucura, Taul dintre Brazi, dar si locuri dragi din copilarie ( cu DD Superlight si brandul propriu, Pom-Pom )

Am continuat in diverse locuri minunate din Romania ( pe care le regasiti in articolele din Blog cat si pe pagina de Facebook ), dar am ajuns si pe la pescuit alaturi de hamacele DD Hammocks

Inchid retrospectiva cu o fotografie/teaser al unei serii de articole din ultima mea excapada in Zanzibar-Tanzania din acest inceput de an. Tineti aproape si haideti in comment cu propunerile de locuri faine din Romania (cele mai bune propuneri vor fi premiate)

Main Menu