Borseta Action Pack Camuflaj DD Hammocks

135,00 lei

In stoc

DD Borseta Action pack – camuflaj pentru rucsacul tactic Bergen. Ideala bushcraft, supravietuire, camping, pescuit si vanatoare, outdoor.

Compare

Borseta Action Pack Camuflaj DD Hammocks poate fi ancorata in jurul taliei, asemenea rucsacului Bergen, astfel ai acces rapid la accesoriile tale de camping sau camera foto. 

Compartimentul principal este de dimensiunea hamacului Flontline adica 8 lt. Ca alternativa, borseta poate cara tot setul Ultra light ( hamac + tenda)

Este realizata din material durabil, Oxford 600D si are intarituri din pvc. Impermeabila cu atentie la imbinari si cusaturi !!!

Caracteristici Borseta Action Pack Camuflaj DD Hammocks :

– volum: 8L
– greutate: 440g
– compartimentul principal separat cu plasa in interior;
– doua buzunare in lateral si unul frontal cu fermoar;
– curea ajustabila permite purtarea peste umar sau in jurul taliei;
– prindere Velcro pentru atasarea la rucsacul DD Bergen


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Borseta Action Pack Camuflaj DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 440 g
Culoare

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , ,

Main Menu