Hamac Frontline Camuflaj DD Hammocks

425,00 lei

In stoc

DD Hamac Frontline – in varianta camuflaj. Double- layer, respirabil, plasa de insecte si sistem de ancorare inclus.

Acesta e realizat special pentru a se integra usor in paduri, zone muntoase, la pescuit sau bushcraft.

Compare

Hamac Frontline Camuflaj DD Hammocks

DD Multicam este pattern propriu al celor de la DD Hammocks dupa 2 ani de teste. Acesta e realizat special pentru a se integra usor in paduri, zone muntoase, la pescuit sau bushcraft.

Modelul de hamac foarte popular al DD Hammocks, Frontline  este un produs versatil, beneficiaza de strat dublu – double-layer – si are o baza dintr-un material respirabil si usor. Vine echipat cu plasa de insecte, ideal pentru zonele unde acestea exceleaza: mlastini, Delta Dunarii, pescuit etc

Hamac Frontline Camuflaj DD Hammocks este un model care poate fi folosit in tot timpul anului de la iernile reci si pana la verile toride. Pentru perioada rece este bine sa il asortezi cu patura DD Underblanket.

Plasa de insecte poate fi inchisa sau poate fi ridicata total cand situatia o impune.

Foloseste o Tenda pentru a putea fi 100% asigurat in privinta ploilor.

Specificatii:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green, Coyote brown, Jet black, Forest Green, Camuflaj,Sunset Orange
Greutate 860g (doar hamacul)
Include Hamac Frontline , Cordelina (10m), corzi elastice, 2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie
Dimensiune impachetat 28cm x 17cm x 12cm

 

Caracteristici Hamac Frontline Camuflaj DD Hammocks
Hamac respirabil 2 straturi respirabile, inchidere velcro pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 2 bare din aluminiu de 60 cm pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

Produsele DD Hammocks


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia. Hamac Frontline Camuflaj DD Hammocks

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 860 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Producator

Culoare

Marime

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , , , ,

Main Menu