Recipient filtru de apa Sawyer 2 lt

75,00 lei

Stoc epuizat

Recipient filtru de apa Sawyer 2 lt – Adauga in bagajul tau aceste rezerve de apa de 2 litru Sawyer Squeeze. Kitul contine 2 rezerve de pungi pliabile compatibile cu Sawyer Mini, Sawyer Squeeze si Sawyer Micro.

Compare

Recipient filtru de apa Sawyer 2 lt – Adauga in bagajul tau aceste rezerve de apa de 2 litri Sawyer Squeeze.

Kitul contine 2 rezerve de pungi pliabile compatibile cu Sawyer Mini, Sawyer Squeeze si Sawyer Micro.

Se pot umple cu apa din rauri, lacuri, apa de la robinet etc si se ataseaza filtrelor Sawyer.

Disponibile in varianta 1 lt x3 bucati sau 2 lt x 2 bucati.

Ideale pentru camping, hiking, backpacking, calatorii international sau orice iesire in natura. Recipientele Sawyer sunt ultralight si pot fi rulate in jurul sistemelor de filtrare pentru transport mai facil.

Sistemul de filtrare pentru filtru de apa Sawyer

Atasati sistemul MINI la recipientul de apa din kit si folositi impreuna cu paiul direct din sursa de apa. Il puteti conecta de asemenea, la un sistem de hidratare sau  la orice sticla de apa potabila din comert.

Sistemul poate filtra pana la 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons). Sistemul brevetat si premiat poate fi folosit de la camping cu copii si pana la calatoriile in tari cu risc in care nu poti fi sigur de provenienta apei potabile.

Filtrare la 0.1 Micron Absolut – Recipient filtru de apa Sawyer 2 lt

Swayer mini system

Filtru de apa outdoor Sawyer contine un numar mare de fibre tubulare in forma U care retin particulele contaminate si elibereaza la un flux mare apa potabila decontaminata.

Sistemele sunt certificate pentru filtrarea la 0,1 Microni facand imposibila prezenta bacteriilor si parazitilor daunatori precum salmonella sau leptospirosis,  E. coli, Giardia, Vibrio cholerae, Salmonella typhi ( provoaca febra tifoida)

Toate filtrele Sawyer indeplinesc cerintele de filtrare EPA (Environmental Protection Agency)

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – Mod de folosire si curatare

Seringa din kit restaureaza pana la 98,5 % din fluxul de filtrare, altfel produsul este garantat pentru cei 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons).

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini – roz poate fi curatat si reutilizat la infinit fara a schimba filtre sau alte componente. Recomandarea noastra este sa curatati dupa fiecare iesire in natura.

Ideal pentru iesirile in natura, hiking, camping, bushcraft, supravietuire, calatorii in strainatate, filtrul de apa Mini iti ofera o modalitate simpla de a accesa apa potabila.

Umple recipientul din dotare din orice sursa de apa, ataseaza filtrul si bea direct sau toarna in alt recipient.

Poti folosi paiul din kit pentru a bea direct din sursa de apa, dar poti atasa filtrul si la orice sticla pet sau sistem de hidratare pentru rucsac.

Filtru de apa outdoor Sawyer Mini

Recipient filtru de apa Sawyer 2 lt contine:

– 2 Recipiente squeeze system Sawyer x 2 lt

Mai multe despre compania Sawyer gasiti in Blog-ul Ihamac

 

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu