Rucsac Matilda Helikon-Tex

499,00 lei

Stoc epuizat

Rucsac Matilda Helikon-Tex Bushcraft Line ® este o reinterpretare a liniei clasice militare ALICE.

Matilda este produs special pentru linia de Bushcraft Helikon-Tex si e fabricat in intregime din Cordura 500D si Nylon 210 D pentru rezistenta.

Greutate: 1670 grame

Capacitate: 35 L

Clear
Compare

Rucsac Matilda Helikon-Tex Bushcraft Line ® este o reinterpretare a liniei clasice militare ALICE.

Toate buzunarele exterioare ale acestui rucsac au inchidere cu capac si siret pentru a evita pierderile accidentale ale obiectelor.

Bucle de ancorare a obiectelor de uz rapid, ex: cutit, fierastrau, compatibilitate cu sistemele de hidratare, zone compatibile Molle/Pals.

Matilda este produs special pentru linia de Bushcraft Helikon-Tex si e fabricat in intregime din Cordura 500D si Nylon 210 D pentru rezistenta.

Compartimentul principal al rucsacul din linia Bushcraft Helikon-Tex, se poate inchide, in functie de volumul bagajelor, prin 2 capace cu snur urmate de capac principal.

Matilda de la Helikon-Tex este echipat cu trei locuri, in spatele celor 3 buzunare externe, pentru a transporta topor, fierastrau sau cutit.

Puteți atașa buzunare suplimentare, diverse pouch-uri sau manusi la ancorarile tip MOLLE/PALS in partea laterala. Articolele suplimentare de echipament pot fi atașate în partea de jos ( zona Molle/Pals) la baza rucsacului.

Specificatii Rucsac Matilda Helikon-Tex Bushcraft Line:

Greutate: 1670 grame

Capacitate: 35 L

Material: Cordura 500D- Nylon 210 D

Caracteristici Rucsac Matilda Helikon-Tex Bushcraft Line:
– maner de transport Cordura
– spate rigidizat
– sistem de transport confortabil
– curele de umar ergonomice, confortabile, cu deschidere rapida
– panou extern MOLLE/PALS pentru atasarea de pouch-uri suplimentare
– trei buzunare externe cu snur si capac.
– centură de sold detasabila si reglabila
– fermoare YKK®
– panou cu Velcro pe clapeta pentru personalizare cu patch.
– reglaj dublu al compartimentului principal (cordon de strangere, cordon de inchidere)
– compatibilitate cu sisteme de hidratare.Helikon Tex logo

Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 1670 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, ,

Marime

Main Menu